Het kost energie om níet authentiek te zijn. Zo simpel is het. Het voelt ook niet goed. Het is net alsof je in een bootje zit met tegenroeiers. Je wilt iets bereiken en je wilt op een bepaalde manier leven en werken. Maar af en toe (of heel vaak) wringt er iets waardoor het niet lukt, niet werkt, of waardoor je niet kunt genieten van de resultaten van je werk of van je eigen bijdrage aan het werk.

Dit is een waardevol signaal! Het betekent dat er meer te halen valt in je huidige situatie. En misschien heb je al wel de gedachte dat het toch aangenamer en makkelijker zou moeten kunnen..

Het is onze grootste passie om jou je authentieke zelf te laten ervaren, zodat je in harmonie met jezelf en anderen kunt leven en werken. Zodat al je roeiers weer met hun neus dezelfde kant uit roeien. Dan ga je varen in een stroming van overvloed, gemak en voldoening..!

Authentiek zijn geeft energie, plezier en zeker voor zzp'ers bijna altijd een boost voor financiële stroming!

>> Regel een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor jou: wietse@buronieuwland.nl of 06-46230251 of gebruik de knop hieronder

Authentieke spiegeling

Ergens ben je altijd al authentiek. Daar hoef je niks voor te leren. We zijn ooit compleet authentiek ter wereld gekomen.. Maar toch is het voor velen lastig geworden om hun eigen authenticiteit te herkennen. Wat is nu echt van jou en wat is een overgenomen overtuiging van ouders of maatschappij? Wat vind je nou écht en wat vind je vanuit (onbewuste) angst of andere emotionele bagage? Weinigen hebben dat helder voor ogen. En hoe kun je bouwen op authenticiteit als je het niet herkent?

Wij helpen je authenticiteit te herkennen en spiegelen je daarin kraakhelder. Wij hebben de radar voor authenticiteit sterkt ontwikkeld en getoetst. Het is overigens een instrument dat iedereen in zich heeft. Je kent het wel: dat gevoel dat iemand liegt. Je wéét het gewoon. Dát instrument is ook bruikbaar als een waarheidssensor. Veel mensen gebruiken die waarheidssensor ook wel enigszins. Maar toch moet je waarheidssensor het vaak afleggen tegen je gedachten en overtuigingen. We helpen je graag dit instrument te herontdekken.

Wij gaan echt tot het gaatje, als het gaat om authenticiteit. Omdat er zoveel vreugde en kracht onder niet-authentieke patronen ligt. En omdat het altijd veel pijnlijker lijkt om authentiek te zijn, dan het in werkelijkheid is. Het is eigenlijk veel moeilijker en pijnlijker om niet helemaal authentiek te zijn. En uiteindelijk veel makkelijker om wel helemaal jezelf te zijn. Moeiteloos jezelf zijn.

Jij, je team of bedrijf hebben er baat bij deze heldere spiegeling te ervaren en je waarheidsinstrument te leren gebruiken. Eigenlijk leer je daarmee door een bos te lopen en niet steeds tegen de bomen aan te lopen, maar het paadje tussen de bomen door te herkennen en te volgen. Waardoor ook meteen de bomen dunner worden en minder dicht op elkaar komen te staan!

>> Wij leveren alleen maatwerk. Wil je eens vrijblijvend bespreken waar voor jou of je bedrijf authentieke beweegmogelijkheden liggen? Neem gerust contact op!

Blokkades opruimen

Wat nou als je merkt dat je tegen iets aan blijft lopen? Dat je als het ware toch steeds tegen een bepaalde boom aanloopt op je weg door het bos? Iets waarbij je steeds terecht komt in een beperkend emotioneel patroon en in een daaraan verbonden gedachtepatroon en misschien ook in een daarop volgend handelingspatroon. Iets wat je niet wilt! En je weet dat het niet past bij je authentieke zelf, maar het is er toch als een hardnekkige onderstroom de verkeerde kant op..

Dat is de perfecte aanleiding om eens met ons te praten over de Completion Process. De Completion Process is een voel-doorleef-visualisatie-methode om de oorsprong van belemmerende patronen op te ruimen. En echt compleet op te ruimen! Het gaat er niet om dat je leert ergens mee om te gaan. Het gaat erom de oorspronkelijke inprint, waardoor je nu belemmerende patronen ervaart, op te ruimen. Lees hierover meer op onze pagina over de Completion Process >>